Voksbehandling

Hårfjerning med voks

Voksbehandling af ben hos FyzFit Spa & Wellness
Voksbehandling af ben
hos FyzFit Spa & Wellness
Voksbehandling af næse hos FyzFit Spa & Wellness
Voksbehandling af næse
hos FyzFit Spa & Wellness

Værd at vide

Fordelen ved en voksbehandling er, at hårene vokser langsommere ud sammenlignet med en barbering. Ved en voksbehandling rives hårsækken ud med roden, hvilket bevirker, at de nye hår bliver blødere. Du slipper for hudirritationer, snitsår og røde knopper, som ofte opstår ved barbering. Jo flere voksbehandlinger du får, des større er chancen for at du med tiden kan blive hårløs. Det er dog forskelligt fra person til person, hvor længe hårene bruger på at vokse ud eller om de helt forsvinder.
Hvis du er vant til at barbere dig, anbefaler vi at hårene er mellem 6-7 mm lange før en behandling. Er hårene for korte kan voksen ikke få fat og hårene bliver siddende. De første par gange vil en del af hårene knække pga. deres tykkelse og stivhed. Dette er ganske normalt og vil fortage sig efter gentagne behandlinger. Det er meget individuelt, hvordan man oplever smerte ved hårfjerning med voks, da der er forskel på hårenes tykkelse, mængde og ens smertetærskel. Det er individuelt hvor ofte man skal vokses, men langt de fleste kommer med et interval på 3-4 uger. Det afgørende er længden på hårene, som optimalt skal være 6-7 mm.

Før behandlingen

Undgå bodylotion, olie, deodorant eller lignende, på de områder der skal behandles, ellers kan det forhindre voksen i at få fat på hårene. Brug gerne en bodyscrub dagen før voksbehandlingen. Derved frigøres hårene og de har nemmere ved at komme af ved voksbehandlingen.
Ved ekstra kraftigt og mange hår, kan der opkræves et vokstillæg på 75 kr.

Efter behandlingen

For at undgå indgroede hår, kan du bruge en peeling/skrub handske hver gang du går i bad. Undgå sol på det behandlede område, lige efter behandlingen og dagen efter. Undgå klorvand lige efter voksbehandlingen og dagen efter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos FyzFit Spa & Wellness i Otterup.

Du kan bestille tid til behandlinger her.
Klik her, hvis du vil se priser på alle vores behandlinger.


Prisliste

Voksbehandling - ansigt

Pris

Bryn

90,- kr.

Næsebor

100,- kr.

Overlæbe

90,- kr.

Hage

80,- kr.

Hage og overlæbe

150,- kr.

Voksbehandling - overkrop

Pris

Axil (Armhuler)

160,- kr.

Ryg

300,- kr.

Bryst

280,- kr.

Skuldre

200,- kr.

Ryg og skuldre

400,- kr.

Voksbehandling - underkrop

Pris

Underben inkl. fodryg

250,- kr.

Hele ben

420,- kr.

Hele ben og bikinilinje

480,- kr.

Bikinilinje

180,- kr.

Udvidet bikinilinje (tanga)

220,- kr.