Referencer

Det siger kunderne om os:

 

Efter mit hjertestop.

Maj 2014 fik jeg hjertestop. Jeg var så heldig, at min mand og vores nabo handlede hurtigt, og jeg blev genoplivet, hvilket jeg er dem dybt taknemmelig for i dag.

Mit efter forløb har været et langt sejt træk. Jeg havde svært ved at koncentrere mig, havde ikke kontakt med min krop. Jeg læste om FysFit i avisen, at det kunne afhjælpe stress og ophobning af affaldsstoffer, hvilket jeg tænkte kunne hjælpe mig.

Sauna pot blev mit valg, hvilket jeg aldrig har fortrudt. Det er utrolig svært, at sætte ord på det, jeg har fået ud af det – det skal opleves.

Min første behandling vil jeg betegne som magisk. Efter 5 minutter fik jeg en ubeskrivelig fornemmelse i kroppen. En indre ro, klarhed og begyndende opmærksomhed på kroppen. Der lå jeg – inde i sauna potten med tårerne løbende ned af kinderne, vibrationerne bevirkede, at jeg pludselig havde en fornemmelse af, at jeg var i live og kunne mærke min krop. Det var en meget stærk oplevelse.

Behandlingen blev efterfulgt af en tur ind på sauna bænken, hvor jeg fik monteret et par høretelefoner og blev beordret til at ligge mig tilbage og finde min indre ro ved at lytte til mindefullness. Min krop var totalt afslappet og jeg følte en indre balance, da jeg gik der fra.

Det er denne ro og balance jeg fornemmer, hver gang jeg har været hos FysFit wellnesscenter.  Atmosfæren i centret er fantastisk, du føler du går ind i en tidslomme, hvor tiden gå i stå. Der hersker ro og stilhed, kun afbrudt at en stille behagelig musik. Når du ligger i saunabænken, ligger du med udsigt til et naturligt panorama. Det er virkelig en oplevelse, vi alle bør unde os selv. 🙂

 

Jeg er smertepatient

Jeg blev torpederet i min bil i oktober 2006, hvor skadevolder vurderingsmæssigt kørte mellem 80 og 100 km/t, da han ramte mig, i min holdende bil.

Jeg fik fibersprængninger i alle rygmuskler, alle ledbånd i ryggen var forstrukket, whiplash grad 3, den store sene fra halsen ned mod højre skulder stærkt beskadiget, samt flere af musklerne, som hænger fast i rotator cuffen (højre skulderled) blev kraftigt beskadiget.

Jeg har gået til mange forskellige behandlere gennem årene, f.eks. Forskellige kiropraktorer, forskellige fysioterapeuter, reumatologer, neurologer, kranio sakral terapeuter, kinesologer, zoneterapi, psykolog, rygcenteret i Middelfart, et hav af undersøgelser på sygehuset og ikke mindst egen læge. Det er kun et uddrag af behandlinger.

Jeg har smerter hver dag, hver time, hele døgnet. Det meste af ryggen, nakken, og armene smerter konstant. Jeg låser ofte i venstre hofte og højre skulderled. Især arme og venstre ben går ofte i kramper (– 1-2 gange om ugen, nogen gange flere) Jeg træner hver dag med øvelser, der skal genopbygge koncentration, hukommelse og fokusering. Jeg er nået langt på de 7½ år, men ikke langt nok.

Jeg forsøger, at leve, et så ”normalt” liv, som overhovedet muligt.

Jeg hørte om varme- og lysterapi kort før påske 2014, hvorefter jeg tog kontakt til Litti ved Fyzfit. Hun var sød og meget forstående overfor min situation og mine bekymringer, om hvorvidt jeg kunne tåle f.eks. vibrationerne, som der kan kobles på behandlingerne i hhv. sauna pod og collagen pod. Vi fik en rigtig god snak og jeg følte mig tryk ved at afprøve hendes maskiner.

 1. gang prøvede jeg sauna pod: Vibrationerne blev slået fra efter 15 minutter. Jeg havde en ubehagelig snurren i arme og venstre ben. Jeg havde lidt kramper i armene om aftenen. Men ingenting iforhold til hvad jeg har været udsat for efter andre behandlinger. Så jeg var NØD til at prøve igen.
 2. gang – igen sauna pod: Vibrationerne var sat til den fulde behandlingstid. Jeg havde en smule snurren i mine arme, men det forsvandt efter nogle timer. Ingen kramper denne gang 🙂
 3. gang oplevede jeg at føle mig smertefri de sidste 10 minutter af behandlingstiden – FANTASTISK!
  Jeg kunne da slet ikke få mine arme ned J

Jeg har nu kommet i klinikken 2 gange om ugen i godt 2 måneder. Den første måned prøvede jeg blanket én gang, Collagen pod én gang og ellers som primær sauna pod. Jeg bevægede mig op i varmegrader og ligger i dag i 81 grader. I dag går der ca. 5 min, og derefter er jeg stort set smertefri i resten af behandlingstiden, samt en kortere periode efterfølgende. HVORFOR KENDTE JEG IKKE TIL DETTE NOGET FØR?????

Jeg kommer i klinikken for den smertelindrende behandling, men har også bonus derved.

I sauna pod har jeg i alt tabt 12 cm, der hvor jeg var tykkest om maven. Det skal dog siges, at jeg startede på 5-2 kur i uge 7 og følger den stadig. Jeg har i den periode tabt ca. 7½ kg.

De sidste 14 dage har jeg stort set kun været i collagen pod. Jeg var blevet oplyst, at lysterapien og dampen trækker huden sammen. Det skal jeg da lige love for. På de 14 dage har jeg tabt 5 cm om taljen 🙂

Nu kan jeg da slet ikke få mine arme ned igen!!!

Efter 7½ år med konstante smerter svinder håbet om behandlinger, der virker, stille og roligt ind.

Jeg har nu fundet den behandlingstype, som hjælper mig. Jeg nyder at komme i klinikken. Det sødeste personale, som man kan forstille sig. Mine behandlinger virker rent faktisk smertelindrende og som bonus taber jeg cm J Og mine venner og familie komplimentere mig for en pænere hud og er nysgerrige over, hvilket produkt jeg bruger 🙂

Jeg har derfor valgt, at være medlem i Fyzfit, hvor jeg kommer til behandlinger fast 2 gange om ugen.

Går du med smerter,  slap hud eller trænger du bare til noget velvære, så kan jeg kun på det varmeste anbefale, at du tager kontakt til Fyzfit.

 

Varmebehandling er godt for min krop

Min skepsis er blevet gjort til skamme, og der er ingen tvivl om, at de infrarøde varmebehandlinger har været godt for min krop.

Da jeg først på året startede hos Litti i FYZFIT, vidste jeg ikke rigtig, hvad jeg skulle forvente. Men jeg tænkte, at hvis hun kunne hjælpe mig bare lidt, ville det være skønt.

Jeg har i mere end 20 år lidt af betændelsestilstande forskellige steder i kroppen. I 2012 måtte jeg stoppe som hjemmehjælper, fordi min krop var overbelastet og nedslidt, dels pga. det hårde fysiske arbejde og dels efter utallige operationer. Jeg har støv- pollen- og fødevareallergi, for højt blodtryk og sidst men ikke mindst blev det i 2015 erklæret, at jeg skulle forvente, at jeg skulle tage afførende midler resten af mit liv pga. arvæv efter de mange operationer i maven.

Jeg købte et 10 turskort og brugte det på to ugentlige varmebehandlinger. Allerede i uge to var der forandring at mærke og her 4 måneder senere, hvor jeg er trappet ned på behandlinger, har jeg det tæt på fantastisk. Varmebehandlingerne kan jeg stadig ikke undvære, og det tror jeg egentlig heller ikke, jeg er interesseret i. For udover at de har hjulpet på alle mine skavanker, giver de mig et boost til at klare hverdagen med den stress, vi nu engang udsætter os selv og vores krop for.

Her er hvad jeg oplever som forandret:

 • Jeg har ikke længere ondt i mine ben (kun lidt hvis der går for lang tid mellem behandlingerne)
 • Mine ben er drænet betydeligt for væske
 • Jeg har ikke længere uro i mine ben om natten
 • Jeg har altid haft en dårlig nattesøvn, nu sover jeg som en sten 🙂
 • Min erklærede kroniske snue er væk
 • Jeg tager ikke længere afførende midler
 • Min hud er blevet mærkbar pænere
 • Jeg tåler solen meget bedre, specielt i ansigtet
 • Mit vægttab er blevet skubbet i gang og jeg er nu på minus 13 kilo

Jeg vil sige Litti tusind mange gange tak for hendes søde væsen, hendes hjælp og gode råd. Det er guld værd og alle bør unde sig selv at prøve en behandling med infrarød varme og mærke den velvære et besøg hos FYZFIT giver.

Book behandling