Lidt praktisk information til dig …

Hygge og nærvær, FyzFit Spa & Wellness

Hygge og nærvær, FyzFit Spa & Wellness

Vi glæder os til at se dig hos FyzFit Spa & Wellness. Kom i god tid – ca. 10 minutter før din behandling begynder.

Du bedes medbringe:

  • en dunk med vand
  • badekåbe (eller stort badehåndklæde)
  • rene trusser
  • og gerne badesko eller tøfler.

Hvis du vil “vrappes” ind, så medbring husholdningsfilm, det strammer dig lidt ekstra op.

 

Hvordan foregår behandlingen?

sauna pod
Sauna Pod

Når du ankommer til centeret klæder du om i behandlingsrummet, hvor du afklæder dig så du kun har undertøj på.

Hvis du ønsker at tabe centimeter omkring baller hofte og lår, hjælper vi dig med at blive strammet ind i Active Heat Bandage, som kan tilkøbes i centeret. Ønsker du ikke dette, bliver du smurt ind i opstrammende olier, og derefter kommer du i en stor dragt af plastic. Dragten opsamler alle de giftige affaldsstoffer (toksiner), som du udskiller gennem sveden. Derudover holder den på varmen, så du forbrænder bedre. Vi er tilstede under hele din behandling, som alt efter hvad du ønsker, varer mellem 25 – 30 minutter. Vi hjælper dig ind og ud af maskinen og er hos dig, hvis du ønsker det.

Hvilket program skal jeg begynde med?

Det er en god ide, at køre programmerne igennem i den rækkefølge de er beskrevet på booking siden, for på den måde sker der en udrensning af cellerne, så du skaber en bedre metabolisme (forbrænding i cellen). Bagefter kan du bedre tåle programmerne ved højere temperature.

Hvor ofte må man bruge Sauna Pod?

Hos FyzFit Spa & Wellness anbefaler vi, at du benytter vores Sauna Pod 2-3 gange om ugen. I alt skal du regne med 10-12 gange i Sauna Pod – hvis du vil opnå centimeter tab. Her kan det betale sig med 10-tur`s kort. Se vores priser her. Ønsker du muskelafslapning, smertelindring, stressreducerende behandling og velvære, kan du benytte maskinerne efter behov.

Tag din veninde med til behandlinger hos FyzFit Spa & Wellness i Otterup

ophold

Hygge og nærvær

Når din veninde eller ægtefælle får behandling i Sauna Pod, er der mulighed for tilkøb af andre behandlinger, som du kan nyde, mens du venter. I skal blot booke tider i kalenderen, som ligger i forlængelse af hinanden.

  •  Ansigtsmasker/ infrarød liggestol
  • Infrarød liggestol & Mindfullness behandlinger
  • Infrarøde Bio sauna

 

Sauna bænk

Sauna bænk

Vi laver en kop kaffe til jer, mens i sidder og hygger. Har du spørgsmål til vores behandlinger eller lignende – er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilkøb af produkter til behandlinger i FyzFit Spa & Wellness

Vi sælger produkter i centeret, som er specielt udviklet – så du får mest muligt ud af dine behandlinger. Produkterne virker opstrammende og blødgørende og virker godt på strækmærker.

produkter

Produkter

produkter

Produkter