Varmebehandling er godt for min krop

Min skepsis er blevet gjort til skamme, og der er ingen tvivl om, at de infrarøde varmebehandlinger har været godt for min krop.

Da jeg først på året startede hos Litti i FYZFIT, vidste jeg ikke rigtig, hvad jeg skulle forvente. Men jeg tænkte, at hvis hun kunne hjælpe mig bare lidt, ville det være skønt.

Jeg har i mere end 20 år lidt af betændelsestilstande forskellige steder i kroppen. I 2012 måtte jeg stoppe som hjemmehjælper, fordi min krop var overbelastet og nedslidt, dels pga. det hårde fysiske arbejde og dels efter utallige operationer. Jeg har støv- pollen- og fødevareallergi, for højt blodtryk og sidst men ikke mindst blev det i 2015 erklæret, at jeg skulle forvente, at jeg skulle tage afførende midler resten af mit liv pga. arvæv efter de mange operationer i maven.

Jeg købte et 10 turskort og brugte det på to ugentlige varmebehandlinger. Allerede i uge to var der forandring at mærke og her 4 måneder senere, hvor jeg er trappet ned på behandlinger, har jeg det tæt på fantastisk. Varmebehandlingerne kan jeg stadig ikke undvære, og det tror jeg egentlig heller ikke, jeg er interesseret i. For udover at de har hjulpet på alle mine skavanker, giver de mig et boost til at klare hverdagen med den stress, vi nu engang udsætter os selv og vores krop for.

Her er hvad jeg oplever som forandret:

  • Jeg har ikke længere ondt i mine ben (kun lidt hvis der går for lang tid mellem behandlingerne)
  • Mine ben er drænet betydeligt for væske
  • Jeg har ikke længere uro i mine ben om natten
  • Jeg har altid haft en dårlig nattesøvn, nu sover jeg som en sten 🙂
  • Min erklærede kroniske snue er væk
  • Jeg tager ikke længere afførende midler
  • Min hud er blevet mærkbar pænere
  • Jeg tåler solen meget bedre, specielt i ansigtet
  • Mit vægttab er blevet skubbet i gang og jeg er nu på minus 13 kilo

Jeg vil sige Litti tusind mange gange tak for hendes søde væsen, hendes hjælp og gode råd. Det er guld værd og alle bør unde sig selv at prøve en behandling med infrarød varme og mærke den velvære et besøg hos FYZFIT giver.

Book behandling

Comments are closed.