Jeg er smertepatient.

Jeg blev torpederet i min bil i oktober 2006, hvor skadevolder vurderingsmæssigt kørte mellem 80 og 100 km/t, da han ramte mig, i min holdende bil.

Jeg fik fibersprængninger i alle rygmuskler, alle ledbånd i ryggen var forstrukket, whiplash grad 3, den store sene fra halsen ned mod højre skulder stærkt beskadiget, samt flere af musklerne, som hænger fast i rotator cuffen (højre skulderled) blev kraftigt beskadiget.

Jeg har gået til mange forskellige behandlere gennem årene, f.eks. Forskellige kiropraktorer, forskellige fysioterapeuter, reumatologer, neurologer, kranio sakral terapeuter, kinesologer, zoneterapi, psykolog, rygcenteret i Middelfart, et hav af undersøgelser på sygehuset og ikke mindst egen læge. Det er kun et uddrag af behandlinger.

Jeg har smerter hver dag, hver time, hele døgnet. Det meste af ryggen, nakken, og armene smerter konstant. Jeg låser ofte i venstre hofte og højre skulderled. Især arme og venstre ben går ofte i kramper (– 1-2 gange om ugen, nogen gange flere). Jeg træner hver dag med øvelser, der skal genopbygge koncentration, hukommelse og fokusering. Jeg er nået langt på de 7½ år, men ikke langt nok.

Jeg forsøger at leve et så ”normalt” liv, som overhovedet muligt.

Jeg hørte om varme- og lysterapi kort før påske 2014, hvorefter jeg tog kontakt til Litti ved Fyzfit. Hun var sød og meget forstående overfor min situation og mine bekymringer, om hvorvidt jeg kunne tåle f.eks. vibrationerne, som der kan kobles på behandlingerne i hhv. sauna pod og collagen pod. Vi fik en rigtig god snak, og jeg følte mig tryk ved at afprøve hendes maskiner.

  1. gang prøvede jeg sauna pod: Vibrationerne blev slået fra efter 15 minutter. Jeg havde en ubehagelig snurren i arme og venstre ben. Jeg havde lidt kramper i armene om aftenen. Men ingenting iforhold til hvad jeg har været udsat for efter andre behandlinger. Så jeg var NØD til at prøve igen.
  2. gang – igen sauna pod: Vibrationerne var sat til den fulde behandlingstid. Jeg havde en smule snurren i mine arme, men det forsvandt efter nogle timer. Ingen kramper denne gang 🙂
  3. gang oplevede jeg at føle mig smertefri de sidste 10 minutter af behandlingstiden – FANTASTISK!
    Jeg kunne da slet ikke få mine arme ned J

Jeg har nu kommet i klinikken 2 gange om ugen i godt 2 måneder. Den første måned prøvede jeg blanket én gang, Collagen pod én gang og ellers som primær sauna pod. Jeg bevægede mig op i varmegrader og ligger i dag i 81 grader. I dag går der ca. 5 min, og derefter er jeg stort set smertefri i resten af behandlingstiden, samt en kortere periode efterfølgende. HVORFOR KENDTE JEG IKKE TIL DETTE NOGET FØR?????

Jeg kommer i klinikken for den smertelindrende behandling, men har også bonus derved.

I sauna pod har jeg i alt tabt 12 cm, der hvor jeg var tykkest om maven. Det skal dog siges, at jeg startede på 5-2 kur i uge 7 og følger den stadig. Jeg har i den periode tabt ca. 7½ kg.

De sidste 14 dage har jeg stort set kun været i collagen pod. Jeg var blevet oplyst, at lysterapien og dampen trækker huden sammen. Det skal jeg da lige love for. På de 14 dage har jeg tabt 5 cm om taljen 🙂

Nu kan jeg da slet ikke få mine arme ned igen!!!

Efter 7½ år med konstante smerter svinder håbet om behandlinger, der virker, stille og roligt ind.

Jeg har nu fundet den behandlingstype, som hjælper mig. Jeg nyder at komme i klinikken. Det sødeste personale, som man kan forstille sig. Mine behandlinger virker rent faktisk smertelindrende og som bonus taber jeg cm J Og mine venner og familie komplimentere mig for en pænere hud og er nysgerrige over, hvilket produkt jeg bruger 🙂

Jeg har derfor valgt, at være medlem i Fyzfit, hvor jeg kommer til behandlinger fast 2 gange om ugen.

Går du med smerter,  slap hud eller trænger du bare til noget velvære, så kan jeg kun på det varmeste anbefale, at du tager kontakt til Fyzfit.

Comments are closed.