Efter mit hjertestop

Maj 2014 fik jeg hjertestop. Jeg var så heldig, at min mand og vores nabo handlede hurtigt, og jeg blev genoplivet, hvilket jeg er dem dybt taknemmelig for i dag.

Mit efter forløb har været et langt sejt træk. Jeg havde svært ved at koncentrere mig, havde ikke kontakt med min krop. Jeg læste om FyzFit i avisen, at det kunne afhjælpe stress og ophobning af affaldsstoffer, hvilket jeg tænkte kunne hjælpe mig.

Sauna pod blev mit valg, hvilket jeg aldrig har fortrudt. Det er utrolig svært, at sætte ord på det, jeg har fået ud af det – det skal opleves.

Min første behandling vil jeg betegne som magisk. Efter 5 minutter fik jeg en ubeskrivelig fornemmelse i kroppen. En indre ro, klarhed og begyndende opmærksomhed på kroppen. Der lå jeg – inde i sauna pod’en med tårerne løbende ned af kinderne, vibrationerne bevirkede, at jeg pludselig havde en fornemmelse af, at jeg var i live og kunne mærke min krop. Det var en meget stærk oplevelse.

Behandlingen blev efterfulgt af en tur ind på sauna bænken, hvor jeg fik monteret et par høretelefoner og blev beordret til at ligge mig tilbage og finde min indre ro ved at lytte til mindefullness. Min krop var totalt afslappet og jeg følte en indre balance, da jeg gik der fra.

Det er denne ro og balance jeg fornemmer, hver gang jeg har været hos FyzFit wellnesscenter.  Atmosfæren i centret er fantastisk, du føler du går ind i en tidslomme, hvor tiden gå i stå. Der hersker ro og stilhed, kun afbrudt at en stille behagelig musik. Når du ligger i saunabænken, ligger du med udsigt til et naturligt panorama. Det er virkelig en oplevelse, vi alle bør unde os selv. 🙂

Comments are closed.