Behandling med infrarød stråling hos FyzFit Spa & Wellness

Sauna Pod
Sauna Pod

Fuld kropsbehandling med infrarød stråling er ikke noget nyt. Faktisk har teknologien og  behandlingsformen været under konstant udvikling i Tyskland i mere end 80 år. Og nu er det også muligt, at få behandlinger med infrarøde stråler hos FyzFit Spa & Wellness.

 

Hvordan virker infrarøde stråler på kroppen?

Medicinske specialister og forskere har opdaget, at vores krop hurtigt absorberer FIR-lys. Når vi behandler med FIR-lys, vibrerer vandmolekylerne i kroppen, og det giver en varmereaktion.

Varmen får temperaturen under huden til at stige, og så udvider blodkarrene sig. Det sætter blodet i cirkulation og fjerner de forhindringer, der gør, at stofskiftet ikke kan virke optimalt. Samtidig aktiverer FIR-lyset kropsvævet, så det danner flere enzymer.

Vandmolekylerne i blodet bliver også ændret til mikro-molekyler, der er langt mere effektive til at afskaffe toksiner og andre affaldsstoffer i kroppen. Vandet i blodet bliver mere aktivt og derfor øges stofskiftet. Med FIR-lysets bølgelængde på 6-15 micron neutraliserer det toksinerne i blodet og udglatter væggen i arterier og vener (blodkar).

Blodgennemstrømning FØR behandlingen med FIR lys

Blodgennemstrømning UNDER behandlingen med FIR lys

Blodgennemstrømning EFTER behandlingen med FIR lys

FØR behandlingen med FIR lys

UNDER behandlingen med FIR lys

EFTER behandlingen med FIR lys

 

Bekæmp sygdomme i kroppen med infrarød stråling

Når vi varmer vævet i kroppen op øger vi stofskifteprocesserne. Med andre ord øger vi produktionen af cellulær energi, og det har en helbredende virkning. Vira, tumorer og toksin-ladte celler er svagere end normale celler. De kan ikke særlig godt tåle varme.

Samtidig betyder den øgede kropstemperatur, at infektioner hurtigere forsvinder. Det kalder vi hypertermi eller feberterapi – det hjælper med at bekæmpe infektioner – og endda cancer. Det kan sammenlignes med, når vi er syge og får feber for at øge stofskiftet, som hjælper kroppen med at dræbe mikro-bakterierne. Det er den proces, der sættes i gang, når kroppen påvirkes gennem InfraBody’s FIR behandling.

Saunaens effekt øger kroppens cirkulation og ilter vævet. Det åbner en nasal passage og hjælper bihulerne til at drænes.

 

Book din tid til Sauna Pod her – vi glæder os til at se dig.

Læs også om vores Collagen Pod behandling.